top of page

DMP søger optagelse i Serviceforbundet


Bestyrelsen har idag valgt at indstille, at DMP søger optagelse i Serviceforbundet og FH. Formålet er at samle og styrke de danske lodser i én samlet organisation. Beslutning om optagelse skal vedtages af medlemmerne på den ordinære generalforsamling den 7. marts.


Ved optagelse og tilknytning til Serviceforbundet forbliver Danish Maritime Pilots en selvstændig fagforening på linje med de øvrige fagforeniger, der er medlemmer i Serviceforbundet.


”Vi ser frem til at samarbejde med Serviceforbundet og dermed blive en del af FH. Det vil få os til at stå stærkere som faggruppe,” siger Lars Sigvardt formand for Danish Maritime Pilots.

”Vi har et klart mål om at forbedre forholdene i branchen. Dette er første skridt for os i arbejdet med at samle og overenskomstdække alle lodser m.v. i Danmark.”


Serviceforbundet dækker 13 selvstændige fagforeninger. Med DMP vokser forbundet til 14 fagforeninger.


”Vi er glade for at, at DMP’s bestyrelse har besluttet at anbefale medlemskab af Serviceforbundet,” siger forbundsformand John Nielsen. ”DMP’s medlemmer får adgang til vores jurister, socialrådgivere, strejkekasse og andre medlemsfordele fra dag ét.”


Kom til generalforsamling og "åbent lodsmøde"

Bestyrelsen går nu igang med at forberede forslag og fakta til medlemmerne, som vil blive udsendt tirsdag den 14 februar til medlemmerne sammen med det øvrige materiale til generalforsamlingen den 7. marts .


Selve dagen den 7. marts på First Grand Hotel Odense vil fortsat blive afviklet med en åben del om formiddagen, hvor alle lodser i Danmark er velkommen til at deltage - uanset hvor man er organiseret og selvom man pt. står udenfor organisation - og til at deltage i den fælles frokost.


Efter frokosten afholdes den ordinære generalforsamling, kun for medlemmer.


Læs mere og tilmeld dig HER

Comments


bottom of page